måndag 1 november 2010

Min dag.

Jag fattar int nu ha ja sutti här vi datorn i 2 timmar nästan.. och int fått någo gjort!! Grrrr ja hatar de när man bara blir o jumiii nånstans :S Int kan ja heller säga att ja har slött för ja borde int ha slött för de finns 100 saker ja borde göra... men int får ja någo tehtyyy.... elller joo dumma bilder får ja nog tagana :D Nåja no stress så att säga...

Lite slöböga bilder ;)
Ha ju nog annars haft en intensiv dag så att säga... kröhöm... Stäg upp 11 typ och då fick ja viesti att min vaatetanko sku vara i Valintatalo på andra torget.. Så ja hoppa i mjukisbyxor och lenkkarin och gick med rask tackt dit och så visa ja viesti "henkilöllisyystodistus", så hade ja ju plånboken hemma. Så gick ja efter den. Och sen tillbaka efter paketet och tillbaka hem.. Där va de 5,2km lenkki ;)
Efter de fixa ja klädställningen och hoppa i duschen och gick till skolan.. Där vänta mig en kasvohoito genast 14 och efter den så hade ja en till kasvohoito kl 16 så va ja klar en 18 och sen åt ja och städa lite och stack hem... Men riktit snabbt ha denna dag gått, och imoron har vi teori... undrar vad vi går igenom då :)

2 kommentarer:

  1. Hahaha ja ble slö! :D Ja gillar bilden på mittersta raden längst till vänster ;)

    SvaraRadera
  2. Hahah den e just sooo cool ;D

    SvaraRadera